You are here
Home > home 2

Slide Slide Slide Slide Slide

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ

Καλώς ήρθατε στον Α.Ο. Κάλλιστο

Ο σύλλογος που ιδρύθηκε από Πρωταθλητές του Στίβου με αγάπη και μεράκι για τα παιδιά και τους ενήλικες.

Πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις μας

Ο Αθλητικός Όμιλος Κάλλιστος Στις Καλύτερες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Της Χώρας.

Εμείς στον Α.Ο. Κάλλιστο είμαστε εδώ σε ένα μοναδικό περιβάλλον, μέσα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, σύμβολο τον Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 για να προετοιμάσουμε τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων και εξοπλισμού, καθώς και μία εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών, που απαρτίζεται  από Πρωταθλητές με Ευρωπαϊκές, Παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις, ικανοί να καλύψουν όλο το φάσμα των αθλημάτων.

Αναλαμβάνουμε όλες τις ηλικίες αθλητών ή ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν και να ξεκινήσουν με τον αθλητισμό. Διαθέτουμε τμήματα που ξεκινούν από την νηπιακή ηλικία, αγωνιστικά τμήματα, τμήματα αποκατάστασης, και τμήματα αύξησης αθλητικού επιπέδου.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερο τον Σύλλογο μας, είναι ότι η ομάδα μας βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές του και προσαρμόζει τις ασκήσεις και τα προγράμματα πάνω στον κάθε αθλητή διακρίνοντας τις δικές του προσωπικές ανάγκες και φιλοδοξίες.

Γίνετε μέλος μας σήμερα!

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Προπονήσεων 100% Προσαρμοσμένο Στις Δικές Σας Απαιτήσεις.

Ελάτε στον σύλλογο και γίνετε μέλος σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Χώρας.

Κλειστέ ένα ραντεβού σήμερα και ελάτε να μιλήσουμε από κοντά στο Ο.Α.Κ.Α στα βοηθητικά γήπεδα Κ1 και Κ2 για να δούμε το επίπεδο σας, τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε ή να σας εντάξουμε στα προγράμματα μας.

Ακολουθώντας τα προγράμματα μας, σας εγγυόμαστε  ότι θα βρεθείτε στον δρόμο τον επιτυχιών!

697 248 9719
info@kallistos-oaka.gr

Ιατρική Φροντίδα!

O Α. Ο. Κάλλιστος Είναι Ο Μοναδικός Σύλλογος Που Διαθέτει Ιατρική Ομάδα Καθημερινά Στις Εγκαταστάσεις Του Παρέχοντας Άμεση Ιατρική Περίθαλψη Σε Περίπτωση Ανάγκης

Συνεργασίες και Χορηγοί

O Α.Ο. Κάλλιστος Έχει Αμφίδρομες Συνεργασίες Με Εταιρίες, Που Βοηθούν Στην Εξέλιξη.

Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς με τους χορηγούς μας.

Γίνε και εσύ υποστηρικτής σήμερα.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

[ts_team_member id=”4217″]
[ts_team_member id=”4220″]
Top
Covid-19 Update 😷

Τη Δευτέρα 17/5 ο Α.Ο. Κάλλιστος θα επαναλειτουργήσει για όλα τα μέλη του.
Μετά από 6 μήνες ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα σημάνει την επιστροφή του και θα είμαστε όλοι στο γήπεδο, ιδιαίτερα χαρούμενοι να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους.
Η επίδειξη του εκτυπωμένου εγγράφου με το αποτέλεσμα του self test από τη πλατφόρμα του gov.gr θα είναι υποχρεωτική. Ένα αντίγραφο από το σχολείο για τους μαθητές, από την εργασία για τους εργαζόμενους ή ένα αποδεικτικό του self test ανά εβδομάδα για τους υπόλοιπους θα είναι αρκετό. Η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι υψίστης σημασίας και θα πραγματοποιείται χωρίς εξαιρέσεις, γι’ αυτό όσοι δε θα έχουν καταθέσει το αποδεικτικό τους στη γραμματεία του Συλλόγου δε θα μπορούν να γυμναστούν.
Για τη διαδικασία εισόδου όπως και για περαιτέρω διευκρινίσεις θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση μες στις επόμενες μέρες, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν για τους χώρους χαμηλού επιπέδου επικινδυνότητας.

Για τα On Line μαθήματα κάντε κλικ στον σύνδεσμο.