You are here
Home > Νέα - Συμβουλές > 5 λογοι που θα σας πεισουν να μην σταματησετε να γυμναζεστε τους καλοκαιρινους μηνες !

5 λογοι που θα σας πεισουν να μην σταματησετε να γυμναζεστε τους καλοκαιρινους μηνες !

1. Το χειμώνα χτίζονταν, το βράδυ γκρεμιζόταν

Πρώτα για το σώμα, ας αναλογιστούμε πως η συστηματική αποχή από την άσκηση, το αποδυναμώνει. Έτσι, αν έστω και λίγο η σύσφιξη επιτεύχθηκε, ετοιμαστείτε σιγά σιγά να καλωσορίσετε τη χαλάρωση. Τσάμπα ιδρώνατε στο στάδιο και στο γυμναστήριο όλο το χειμώνα;                                                             

 

2. Το προνομιούχο καλοκαίρι

Όχι βροχή, όχι κρύο, όχι αέρας. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν και με το παραπάνω. Το ίδιο και ο τόπος. Αν για κάτι φημίζεται η χώρα, είναι ο ήλιος και η θάλασσα. Η τελευταία δίνει την ευκαιρία ανανέωσης των ασκήσεων, μαζί και της διάθεσης. Ένα μόνο θα πω… ΚΟΛΥΜΠΙ. Εκπληκτικά τα οφέλη. Αξιοθαύμαστα τα αποτελέσματα. Και μιλώντας για ανανέωση, υπάρχει ποικιλία στα θαλάσσια σπορ.

 

3. Νους υγιής, εν σώματι υγιές

Αυτό που το καλοκαίρι ταυτίζεται με ύπνο και ξάπλα, με ξεπερνά. Η οκνηρία στο μεγαλείο της. Η αδράνεια φυσικά έχει και τις επιπτώσεις της στο πνεύμα. Σαφώς και μετά από μια μέρα στο κρεβάτι με το κινητό (να ήταν βιβλίο πάει στο καλό – και πάλι όχι για πολύ), δυσκολεύεστε ακόμη και να πάτε στο διπλά δωμάτιο.                                                                                                                                                     

4. Focus στον στόχο και σωστή δουλειά

Οι φίλοι δεν είναι τόσο της γυμναστικής; Κι έκλεισε το γυμναστήριο που είχατε τη fit παρέα σας; Θα τα πείτε από Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε; Τρέξιμο και γυμναστική στο σπίτι. Ήσυχα και απερίσπαστα.

 

5. Κάν’το για τον εαυτό σου!

Γυμναστική = περισυλλογή. Και ταυτόχρονα απολογισμός των επιτευγμάτων. Αν δεν το παρατήσετε, η πρόοδος θα αυξάνει! θα νιώσετε (δικαιολογημένα) περήφανοι για το σώμα σου και φυσικά για τον εαυτό σας. Θα ανεβάσετε τα στάνταρ σας και θα θέσετε πιο υψηλούς στόχους όσο αφορά τον τομέα «σώμα».

www.neopolis.gr

Top
Covid-19 Update 😷

Τη Δευτέρα 17/5 ο Α.Ο. Κάλλιστος θα επαναλειτουργήσει για όλα τα μέλη του.
Μετά από 6 μήνες ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα σημάνει την επιστροφή του και θα είμαστε όλοι στο γήπεδο, ιδιαίτερα χαρούμενοι να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους.
Η επίδειξη του εκτυπωμένου εγγράφου με το αποτέλεσμα του self test από τη πλατφόρμα του gov.gr θα είναι υποχρεωτική. Ένα αντίγραφο από το σχολείο για τους μαθητές, από την εργασία για τους εργαζόμενους ή ένα αποδεικτικό του self test ανά εβδομάδα για τους υπόλοιπους θα είναι αρκετό. Η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι υψίστης σημασίας και θα πραγματοποιείται χωρίς εξαιρέσεις, γι’ αυτό όσοι δε θα έχουν καταθέσει το αποδεικτικό τους στη γραμματεία του Συλλόγου δε θα μπορούν να γυμναστούν.
Για τη διαδικασία εισόδου όπως και για περαιτέρω διευκρινίσεις θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση μες στις επόμενες μέρες, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν για τους χώρους χαμηλού επιπέδου επικινδυνότητας.

Για τα On Line μαθήματα κάντε κλικ στον σύνδεσμο.